OUDERCOMITE TABORSCHOOL AALTER-BRUG

Welkom bij het oudercomité van onze school! Wij zijn een groep enthousiaste ouders die zich inzetten voor het welzijn van onze kinderen en de school. Onze missie is om een betrokken gemeenschap van ouders te creëren die samenwerken met de school om de best mogelijke onderwijservaring te bieden.

Als lid van ons oudercomité heeft u de mogelijkheid om deel te nemen aan de besluitvorming op school en deel te nemen aan activiteiten en evenementen die het leven van onze kinderen op school verbeteren. We organiseren regelmatig sociale evenementen, fundraisers en ouder-bijeenkomsten om ervoor te zorgen dat alle ouders een stem hebben.

Onze activiteiten variëren van het financieren van educatieve uitstapjes en het ondersteunen van schoolfeesten tot het organiseren van culturele evenementen. Door lid te worden van het oudercomité, kunt u helpen bij het creëren van een stimulerende omgeving voor onze kinderen om te leren en te groeien.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe leden die willen bijdragen aan ons team en de school. Als u geïnteresseerd bent in deelname aan ons oudercomité, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en meer te weten te komen over onze initiatieven en hoe u kunt bijdragen. Samen kunnen we ervoor zorgen dat onze kinderen de beste onderwijservaring krijgen die ze verdienen!